Toon menu

Winparts Website van het Jaar

Jaarlijks worden de website van het jaar verkiezingen gehouden. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope. Bij de genomineerden worden de kwaliteit maar ook de populariteit van de website gemeten. 

Publiek beoordeelt de genomineerde websites op inhoud, navigatie en design. Ook kan publiek aangeven in welke mate zij de site aanbevelen aan anderen. De genomineerden kunnen dan de award ‘Beste Website of Populairste Website’ winnen binnen hun categorie.  

Winparts Website van het jaar 2023

Ook in 2023 wordt de website van het jaar verkiezing weer gehouden. Winparts is genomineerd voor Website van het Jaar 2023 in de categorie mobiliteit. De stemperiode is inmiddels gestopt. We horen binnenkort of we in de prijzen zijn gevallen. 

Winparts Website van het Jaar 2022

Winparts werd genomineerd voor de Website vanhet Jaar 2022 verkiezingen. Tijdens de Website van het Jaar verkiezing is Winparts verkozen tot Populairste Website van het Jaar 2022 in de categorie Vervoer. We zijn enorm trots om deze titel te mogen dragen en willen alle klanten die hebben gestemd bedanken voor het kiezen van Winparts als hun favoriete website. Bedankt voor uw vertrouwen, we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn, met de goede service die u van ons gewend bent!

Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden