Selecteer uw auto om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Vul uw kenteken in of selecteer handmatig

Of selecteer hier uw auto

Instaplijsten


Met instaplijsten beschermt u de dorpels van uw voertuig. De dorpels bevinden zich onder het portier en worden veel blootgesteld aan opspattende steentjes, vuil en vocht. Hierdoor raken ze snel beschadigd. Ook door het vele in- en uitstappen kunnen er beschadigingen ontstaan. De instaplijsten voorkomen deze beschadigingen en zorgen ervoor dat het uiterlijk van uw voertuig behouden blijft. Daarnaast zorgt dit onderdeel ook voor een luxe en stoere uitstraling. Het voordeel van pasklare instaplijsten is dat ze speciaal op maat gemaakt zijn voor een specifiek automerk en -model. Zo weet u zeker dat het onderdeel past. U vindt eenvoudig de juiste auto onderdelen met de kentekencheck. Vul snel de check in op de website.

1 - 20 van 37
Sorteer:
  • grid
  • list
Avisa
Zwart RVS Achterbumperprotector passend voor Skoda Karoq Facelift 2022- 'Ribs'

Zwart RVS Achterbumperprotector passend voor Skoda Karoq Facelift 2022- 'Ribs'

Zwart RVS Achterbumperprotector passend voor Skoda Karoq Facelift 2022- 'Ribs'Zorg voor een optimale bescherming tegen dagelijkse slijtage op de bovenkant van de achterbumper. Dit deel van de auto is zeer gevoelig voor beschadigingen door het in- en uitladen van spullen. De kosten voor reparatie en overspuiten zijn hoog, en de waarde van je auto kan dalen.
Met een achterbumperbeschermlijst voorkom je schade op de bovenkant van je achterbumper. Deze zijn op maat gemaakt voor jouw type auto, en vormt zich naar de bumper van je auto, wat resulteert in een perfecte pasvorm. Materiaal: De beschermlijsten van Avisa zijn gemaakt van roestvrij staal, wat naast bescherming ook voor een stijlvolle uitstraling op je auto zorgt. Het materiaal is stevig, duurzaam en is bestand tegen alle weersinvloeden. Hierdoor gaat de lijst jarenlang mee. Met meer dan 30 jaar ervaring is Avisa toonaangevend in het ontwerpen en produceren van deze beschermlijsten. Deze zijn in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Montage: Deze beschermlijsten zijn zeer makkelijk te monteren. Ze worden bevestigd door middel van dubbelzijdige 3M tape, hiermee wordt de originele lak niet beschadigd. Dit wordt meegeleverd in het pakket, net als volledige schematische montage-instructies. De installatie duurt ongeveer 10 minuten.Laden...
Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden