Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover

4.5 4.5/5 (2 reviews)
  • Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover
  • Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover, voorbeeld 2
  • Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover, voorbeeld 3
  • Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover, voorbeeld 4
  • Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover, voorbeeld 5
  • Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover, voorbeeld 6

Productnummer: 0298469 Fabrikantcode: 1811904 EAN: 4028778002060

€  11,66

Incl. BTW

Bekijk productspecificaties

Direct leverbaar
Bestellen
veilig betalen
  • 30 dagen gratis ruilen
  • Tevreden of geld terug
  • Klanten geven ons een 8.6/10
  • Op werkdagen voor 21:00u besteld, morgen in huis
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen in huis
  • Klanten geven ons een 8.6/10
  • Tevreden of geld terug
  • Beste prijs garantie
Whatsapp, chat en telefoon:

Direct beschikbaar in de chatwidget

Meer weten?
  • Specificaties
  • Toepasbaarheid
  • Fabrikant
  • Levertijd
  • Video
  • PDF
  • Reviews 2
  • Omschrijving

    Quixx Xeparol Acrylic Scratch remover
    High Performance Krasverwijderaar geschikt voor diverse kunststoffen, zoals plexiglasdelen van auto s, motorfietsen, caravan, campers, boten, vliegtuigen en meubels. Met deze nieuwe speciale polijstpasta kan de gebruiker zelf krassen snel en voordelig op do-it-self-manier verwijderen. Het plexiglas glanst dan weer als nieuw.

    1. Behaalt resultaten van professionele kwaliteit, zelfs met diepe krassen 
    2. Gemakkelijk en snel gebruik 
    3. Gebruik bespaart kostbare reparaties en helpt waarde te behouden
    4. Allesomvattende set met alles wat nodig is om te wissen krassen
    5. Verwijderd krassen op acryl en plexiglas

    Gebruiksaanwijzing:

    • Leg de inhoud van het pakket en wat keukenpapier klaar. Maak het oppervlak eerst schoon met een mild huishoudelijk reinigingsmiddel en droog het goed af. Schuur nu de krassen weg met het meegeleverde schuurpapier, oefen een beetje druk uit en werk in een hoek van 90 graden. Na korte tijd het behandelde oppervlak met een beetje water reinigen en voorzichtig drogen. Maak het oppervlak af en toe schoon om te kijken of de kras nog zichtbaar is. Als het nog steeds te zien is, herhaalt u de toepassing.
    • Na het schuren de plek behandelen met QUIXX Special Polish. Breng een beetje polijstpasta aan op het geschuurde gebied. LET OP: Poets geen bedrukte, geverfde of gecoate oppervlakken.
    • Poets nu de bekraste plekken 2 tot 3 minuten afwisselend in horizontale en verticale richting en oefen sterke druk uit met de meegeleverde speciale doek (u kunt ook een zachte, schone katoenen doek of wattenschijfje gebruiken). Herhaal de applicatie meerdere keren voor diepe krassen.
    • Poets het behandelde gebied voorzichtig met de speciale doek om alle resten te verwijderen. Verwijder alle resten met water. Het gebied moet er weer goed uitzien. Als er nog ruimte voor verbetering is, herhaal dan stap 1 en 2.

    Inhoud:

    1. 1x tube 50 gram
    2. 1x polijstdoek
    3. 2 x schuurpapier

    Specificaties
    ToepassingKrasverwijderaar
    MateriaalVloeibaar
    Garantie2 jaar
    Inhoud50 gr
    ToepassingSchadeherstel
    Geschikt voorAcryl & plexiglas
    VerpakkingTube
  • Toepasbaarheid

    Universeel toepasbaar

    Dit product is een universeel product, dit betekent dat het product geen specifieke toepassing heeft op een automerk en model. Universele producten hebben vaak een slim design, waardoor deze breed ingezet kunnen worden. Doordat ze toepasbaar zijn op de meeste automerken en modellen, zijn ze voordelig in aanschaf.

    Hoe weet ik dat dit product geschikt is voor mijn auto?
    Dit product schaft u naar eigen inzicht aan. Aan de hand van de specificaties van het product kunt u controleren of deze geschikt is voor uw auto. Wilt u een origineel onderdeel vervangen door een universeel product, dan kunnen er eventueel modificaties nodig zijn om het product passend te maken. Om te controleren of dit universele product geschikt is voor uw auto, kunt u de volgende punten controleren:

    • Controleer de specificaties van het product zoals de afmetingen 
    • Controleer de locatie waar u het product wilt plaatsen, past dit? 
    • Raadpleeg, indien aanwezig, de montagehandleiding (PDF)
  • Fabrikant

    Quixx

    Quixx repair system biedt verschillende oplossingen voor het repareren van het interieur en het exterieur van een voertuig. Denk hierbij aan lakstiften, koplampen polijsten en velgen reparatie

  • Levertijd

    Op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen in huis

  • Video

  • Reviews 2

    • 5
      Door Marc Kokke, uit Zeddam op 30-11-2022.

      Zeer goed. Al meerdere keren besteld.

    • 4
      Door Anoniem op 14-07-2016.

      het is goed product.

Klanten die dit kochten, kochten ook

Quixx
Quixx Scratch Remover
9 reviews

Quixx Scratch Remover
QUIXX Repair systeem verwijdert krassen, kleine schrammen en kleurresten snel en betrouwbaar uit alle lakken (ook metallic). Met twee verschillende speciale polishes kunnen (door een innovatief 2-staps systeem) lichte maar ook diepe krassen verwijderd worden. Gewoon de pasta opbrengen en polijsten. Door de superieure werking van QUIXX krijgt de lak een glans als nieuw.

Snel en betrouwbaar verwijderen van krassen
Geschikt voor alle soorten lak

Gebruiksaanwijzing:

Leg beide pasta's (reparatie nr. 1) en speciaal polijstmiddel (afwerking nr. 2), het schuurpapier volgens de korrelgrootte en de witte poetsdoeken klaar voor gebruik. Ook handig is een kom met water om het schuurpapier te bevochtigen en wat keukenpapier. Was het te behandelen oppervlak eerst met een geschikt reinigingsmiddel (zoals een milde huishoudreiniger) en droog het goed af. Begin bij lichte krassen direct met stap 2.
Verwijder alle water- en schuurresten die zijn overgebleven van stap 1. Breng een beetje QUIXX Repair nr. 1 aan op de kras. Polijst nu het bekraste gebied ongeveer twee minuten met QUIXX Repair No. 1 en de eerste polijstdoek, oefen stevige druk uit en met een snelle cirkelvormige beweging totdat alle sporen van de kras volledig zijn verdwenen.
Nu is het tijd om te polijsten: Polijst het gerepareerde gebied met de QUIXX Repair No. 2 pasta en een speciale polijstdoek gedurende ongeveer twee minuten met stevige druk en met een snelle cirkelvormige beweging. Tip: Hoe groter de druk die wordt uitgeoefend tijdens het polijstproces, hoe beter en sneller de polijstpasta's van het QUIXX Repair-systeem werken.
Inspecteer het resultaat. Het gebied dat beschadigd was, zou nu zijn oorspronkelijke schoonheid en echte glans moeten hebben teruggekregen. Breng indien nodig opnieuw aan vanaf stap 1 of 2. Wees voorzichtig bij het behandelen van het beschadigde gebied met schuurpapier. Nooit langer dan 15 seconden op dezelfde plek schuren of tot aan de primer wrijven.


Inhoud:

2 x Tube krasverwijderaar 25 gram
2 x Polijstdoeken
4 x Stroken schuurpapier

Quixx Scratch Remover

Eerder door u bekeken

Quixx
Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover

Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover

2 reviews

Quixx Xeparol Acrylic Scratch remover
High Performance Krasverwijderaar geschikt voor diverse kunststoffen, zoals plexiglasdelen van auto s, motorfietsen, caravan, campers, boten, vliegtuigen en meubels. Met deze nieuwe speciale polijstpasta kan de gebruiker zelf krassen snel en voordelig op do-it-self-manier verwijderen. Het plexiglas glanst dan weer als nieuw.

Behaalt resultaten van professionele kwaliteit, zelfs met diepe krassen 
Gemakkelijk en snel gebruik 
Gebruik bespaart kostbare reparaties en helpt waarde te behouden
Allesomvattende set met alles wat nodig is om te wissen krassen
Verwijderd krassen op acryl en plexiglas

Gebruiksaanwijzing:

Leg de inhoud van het pakket en wat keukenpapier klaar. Maak het oppervlak eerst schoon met een mild huishoudelijk reinigingsmiddel en droog het goed af. Schuur nu de krassen weg met het meegeleverde schuurpapier, oefen een beetje druk uit en werk in een hoek van 90 graden. Na korte tijd het behandelde oppervlak met een beetje water reinigen en voorzichtig drogen. Maak het oppervlak af en toe schoon om te kijken of de kras nog zichtbaar is. Als het nog steeds te zien is, herhaalt u de toepassing.
Na het schuren de plek behandelen met QUIXX Special Polish. Breng een beetje polijstpasta aan op het geschuurde gebied. LET OP: Poets geen bedrukte, geverfde of gecoate oppervlakken.
Poets nu de bekraste plekken 2 tot 3 minuten afwisselend in horizontale en verticale richting en oefen sterke druk uit met de meegeleverde speciale doek (u kunt ook een zachte, schone katoenen doek of wattenschijfje gebruiken). Herhaal de applicatie meerdere keren voor diepe krassen.
Poets het behandelde gebied voorzichtig met de speciale doek om alle resten te verwijderen. Verwijder alle resten met water. Het gebied moet er weer goed uitzien. Als er nog ruimte voor verbetering is, herhaal dan stap 1 en 2.

Inhoud:

1x tube 50 gram
1x polijstdoek
2 x schuurpapier


Bestellen
veilig betalen
Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden