Toon menu

Thuiswinkel waarborg

Veilig en vertrouwd winkelen bij Winparts.nl 
Winparts.nl is thuiswinkel gecertificeerd u loopt bij ons dus geen risico uw veiligheid en privacy zijn bij ons gewaarborgd! U vindt ons certificaat op de volgende link:

https://www.thuiswinkel.org/leden/winparts.nl/certificaat


Lid Thuiswinkel Waarborg 

Niet iedere consument is vertrouwd met het winkelen op internet. Helaas bestaan er nog steeds organisaties die het niet zo nauw nemen met wetgeving. En dat is jammer, want winkelen op internet is gemakkelijk en snel. Bij Winparts.nl kunt U in ieder geval veilig en vertrouwd winkelen en dit wordt ook bevestigd door het Thuiswinkel Waarborg keurmerk die wij mogen dragen. Het keurmerk voert een grondige inspectie uit voordat zij tot certificering overgaat. Zo wordt gekeken of U veilig kan betalen, of uw gegevens veilig worden opgeslagen en of wij ons wel aan alle voorwaarden houden. Op alle punten die belangrijk zijn om veilig en vertrouwd te winkelen geeft Thuiswinkel Waarborg aan dat wij daaraan voldoen. 

Winparts is al 17 jaar (sinds 1996) de toonaangevende auto-onderdelen webwinkel die aan deze eisen voldoet. Heeft U toch nog vragen over het bestellen via internet, neem dan contact met ons op telnr:(+31)(0) 900-0400814

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt Winparts.nl gebruik van cookies. Lees hier meer
Sluiten X