Selecteer uw auto om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Vul uw kenteken in of selecteer handmatig

Of selecteer hier uw auto

Model

X

Type

X

Onderdelen worden aangepast op uw auto

Intercooler AUDI A4 B9 Avant (8W5, 8WD) | 2015.08-heden


De intercooler AUDI A4 B9 Avant (8W5, 8WD) | 2015.08-heden is een luchtkoeler die wordt gebruikt bij auto’s met een turbo of compressor. De intercooler zorgt voor voldoende koude luchttoevoer naar de motor. Hierdoor kan de motor efficiënter verbranden, met als resultaat meer vermogen. De luchtkoeler zit voorin in de auto, waar het onderdeel gebruik kan maken van de rijwind. De luchtkoeler kan na verloop van tijd beschadigd raken door steenslag, vervuiling of door een botsing. Een defecte intercooler AUDI A4 B9 Avant (8W5, 8WD) | 2015.08-heden dient u te vervangen zodat uw auto met turbo of compressor het gewenste vermogen kan blijven leveren. Vul uw autogegevens in op de website en vind snel de juiste AUDI onderdelen!

1 - 20 van 26
Sorteer:
  • grid
  • list
Wagner Tuning
Intercooler Competitie Pakket Audi RS4 B9 / RS5 F5 + Radiator

Intercooler Competitie Pakket Audi RS4 B9 / RS5 F5 + Radiator 700001162 Wagner Tuning

Intercooler Competitie Pakket Audi RS4 B9 / RS5 F5 + Radiator

Aanzienlijk betere koelprestaties
Minder tegendruk
Meer vermogen en koppel voor uw motor
Mechanische ontlasting van de turbocompressor
100% drukvastheid
100% plug and play
tot 4 jaar garantie

De WAGNERTUNING high-performance intercooler heeft een nieuw type prestatienetwerk met de afmetingen 222 mm x 200 mm x 120 mm. Deze is speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen van de RS4 / RS5-motor en biedt 185% meer extern netwerkvolume in vergelijking met de originele intercooler.
Optimale koeling van de geladen lucht met een significante prestatieverhoging! Alle intercoolers van WAGNERTUNING zijn voorzien van een warmtegeleidende anti-corrosie coating zodat een blijvend koelend effect wordt gegarandeerd.
De 2.9L V6-biturbomotor van de Audi RS4 / RS5 is uitgerust met een indirect inlaatluchtkoelcircuit. Het koelproces van de inlaatlucht wordt daarom niet (zoals gebruikelijk) uitgevoerd met de omgevingslucht als koelmedium, maar met behulp van een apart koelwatercircuit.
Dit is precies waar de voordelen van de WAGNERTUNING upgrade waterkoeler in het spel komen. Het nieuw ontwikkelde wedstrijd-racenetwerk van de WAGNERTUNING high-performance waterkoeler verhoogt het koelvolume van de serie waterkoeler met in totaal 55%. De installatie van het systeem is ongecompliceerd en plug & play met behulp van onze montagehandleiding.
De intercooler Competition Kit is plug and play geschikt voor de volgende voertuigen: 
Audi RS4 B9 331 KW / 450PS vanaf 2016
Audi RS5 F5 331KW / 450PS vanaf 2016
Levering:  
- 1 x Intercooler
- 1 x Montagemateriaal 
- 1 x Installatievoorschrift 
- 1 x TÜV-onderdelencertificaat



Laden...
Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden