Klantenservice

Actievoorwaarden

Ik ben vergeten mijn kortingscode in te vullen, wat nu? 
Geen probleem. We kunnen de code tot 7 dagen na je bestelling nog toepassen op de order. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je bestelling voldoet aan de overige voorwaarden en de bestelde producten ook van toepassing waren op deze actie. Producten die uitgesloten zijn van acties vind je hieronder.

Geldt de korting op alles?
Kortingscodes zijn niet geldig i.c.m. met andere acties. Ook gelden kortingscodes niet op de volgende categorieën: Banden, dakkoffers, fietsendragers op trekhaak, schroefsets, sportuitlaten en verlagingssets compleet.

Hoelang is mijn kortingscode geldig?
Alle kortingscodes hebben een houdbaarheidsdatum. Bij het verstrekken van de code zie je hoe lang deze is. Is er niet vermeld hoe lang de code geldig is, dan is het altijd maximaal 2 maanden.

Wanneer je een couponcode met een kortingsbedrag hebt ontvangen, dient deze in een keer besteed te worden. De code kan slechts eenmalig gebruikt worden, er blijft geen restant beschikbaar.

Wat voor een acties heeft Winparts?
Zie onze kortingscodes pagina voor meer informatie of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van alle kortingen en acties bij Winparts!

,