KlantenserviceActievoorwaarden

Ik ben vergeten mijn kortingscode in te vullen, wat nu? 
Geen probleem. We kunnen de code tot 7 dagen na uw bestelling nog op de order toepassen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat uw bestelling voldoet aan de overige voorwaarden en de bestelde producten ook van toepassing waren op deze actie. Producten die uitgesloten zijn van acties vindt u hieronder.

Geldt de korting op alles?
Kortingscodes zijn niet geldig i.c.m. met andere acties. Ook gelden kortingscodes niet op de volgende categorieën: Banden, dakkoffers, fietsendragers op trekhaak, schroefsets, sportuitlaten en verlagingssets compleet.

Hoelang is mijn kortingscode geldig?
Alle kortingscodes hebben een houdbaarheidsdatum. Bij het verstrekken van de code ziet u hoe lang deze is. Is er niet vermeld hoe lang de code geldig is, dan is het altijd maximaal 2 maanden.

Wanneer je een couponcode met een kortingsbedrag hebt ontvangen, dient deze in een keer besteed te worden. De code kan slechts eenmalig gebruikt worden, er blijft geen restant beschikbaar.

Wat voor een acties heeft Winparts?
Zie onze kortingscodes pagina voor meer informatie of schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van alle kortingen en acties bij Winparts.

Terug naar Winparts-klantenservice

Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden