Klantenservice

Afhaalopties16-3-2020: Wegens het coronavirus (Covid -19)  bieden wij tijdelijk geen mogelijkheid aan voor afhalen aan de balie van Winparts. Dit voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers. Wij vertrouwen op uw begrip. 

Al onze gebruikelijke bezorgopties en onze service blijven gewoon gehandhaafd.
Wij staan voor u klaar!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bestelling afhalen in Winneweer? Dat is mogelijk! U dient echter wel eerst uw bestelling online af te ronden en te betalen. U krijgt bericht zodra uw pakket klaar ligt. De voortgang en verwachte afhaaldatum kunt u inzien onder mijn Winparts

U kunt zonder bestelling geen onderdelen afhalen in Winneweer. Wij werken met externe depots en hebben dus niet alle onderdelen in ons magazijn liggen. Daarnaast dient u te wachten op een bevestiging via e-mail. Zodra u een bevestiging van afhalen heeft ontvangen, ligt uw order voor u klaar*. 

* Na bevestiging wordt u bij de balie geholpen door één van onze medewerkers.

Uiteraard vervallen de verzendkosten als u kiest voor bestelling afhalen in Winneweer. Dit kunt u aangeven bij stap 3 in het bestelproces, 'bestelling afhalen'.

Tijdelijk geen afhaling mogelijk i.v.m. Covid -19 maatregelen.

Openingstijden magazijn:
Maandag t/m vrijdag: 9.00-18.00 
Zaterdag: 9.00-17.00                     
Zondag: gesloten

1 van de 2850 winkellocaties van PostNL: 
Online winkelen bij Winparts wordt nu nog gemakkelijker zonder dat het u als klant iets extra's kost. Met een PostNL afhaalpunt, onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera, bepaalt u als klant zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt. Deze PostNL afhaalpunten geven u de mogelijkheid om bijvoorbeeld na 18.00 uur, op koopavonden en in het weekend uw pakket op te halen. Dan kiest u bij stap 2 in het bestelproces voor 'afhalen pakketlocatie'.

Terug naar Winparts-klantenservice

,
We gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. Lees meer..
OK