Klantenservice

Betaalmogelijkheden

Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij Winparts afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (dien beveiligd door uw eigen bank). Voor iDeal transacties vragen wij geen extra transactiekosten. Als interbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is geschikt voor de volgenden banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, van Landschot bankiers, Knab en Triodos. 

Voordelen iDeal:

 • Heeft u voor 21:00 besteld? Dan wordt uw order direct verwerkt en dus sneller bezorgd.
 • Met iDeal is uw bestelling direct betaald.

De betaling van uw bestelling (met creditcard) geschiedt altijd via een beveiligde omgeving. Uw betalingsgegevens, zoals uw rekeningnummer of creditcard gegevens, worden bij Winparts niet bekend of opgeslagen. Wij hanteren géén extra transactiekosten voor een creditcard betaling. Met de volgende creditcards kunt u bij ons betalen: Visa, Mastercard, Maestro en American Express. 

Voordelen creditcard betaling:

 • De creditcard betaling wordt pas afgeschreven nadat u de bestelling in goede orde in ontvangst heeft genomen. 
 • Heeft u voor 21:00 besteld? Dan wordt uw order direct verwerkt en dus sneller bezorgd.


U kunt bij ons ook direct afrekenen met PayPal. Bij PayPal kunt u eenvoudig met uw e-mailadres op de beveiligde omgeving inloggen. Na het inloggen kunt u met een paar simpele kliks met uw saldo, (eventueel gekoppeld aan uw bankrekening of creditcard) uw bestelling betalen. Deze betaling wordt vaak pas na twee dagen van uw rekening afgeschreven. Bij een betaling met PayPal worden € 0,95 transactiekosten doorberekend aan de klant. 

Met PayPal kunnen alle bedrijven en consumenten met een e-mailadres online betalingen verzenden en ontvangen. Transacties met PayPal zijn veilig en volledig verzekerd. Met PayPal wordt kopen op het internet gemakkelijker dan ooit.

Net als iDeal biedt betalen met PayPal de volgende voordelen:

 • Heeft u voor 21:00 besteld? Dan wordt uw order direct verwerkt en dus sneller bezorgd.
 • Met PayPal is uw bestelling direct betaald.


Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen door middel van de bankpas. Met Banconctact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw eigen betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 

Hoe verloopt de betaling? 
Betaling met Bancontact is zeer eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Net als iDeal biedt betalen met Bancontact de volgende voordelen:

 • Heeft u voor 21:00 besteld? Dan wordt uw order direct verwerkt en dus sneller bezorgd.
 • Met Bancontact is uw bestelling direct betaald. 
 • Vooruitbetaling

U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze rekening. De snelste verwerking is om het bedrag van bank naar bank over te maken. Ons bank- girorekeningnummer kunt u vinden in de bevestigings-email die u ontvangt na het afronden van de bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd. 

Betaling buiten NL: IBAN NL96 RABO 0103 5737 63 / SWIFT: RABONL2U / BIC: RABONL2U

Met Klarna kunt u achteraf betalen per factuur. Zodra u de bestelling heeft ontvangen, heeft u 30 dagen de tijd om de factuur te betalen. Bij een betaling met Klarna worden € 0,95 transactiekosten doorberekend aan de klant.

De voordelen van Klarna:

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • Extra 10 dagen uitstel van betaling

Voor meer informatie over Klarna kunt u kijken op: https://www.klarna.com/nl/achteraf-betalen

Met Afterpay hoeft u niet direct te betalen, maar kunt u gemakkelijk en veilig achteraf betalen zodra u de bestelling heeft ontvangen. Binnen 24 uur na uw bestelling ontvangt u een digitale acceptgiro van Afterpay via de e-mail. Via deze acceptgiro dient u de bestelling binnen 14 dagen te betalen. Betaal wanneer het u uitkomt! 

Let op, eindeloos en ongezien bestellen is niet mogelijk met Afterpay. Bij uw eerste aankoop wordt u geregistreerd. Daarnaast geldt er een bestelbedrag van minimaal € 5 tot maximaal € 1500. Bij een betaling met Afterpay worden € 0,95 transactiekosten doorberekend aan de klant.

De voordelen van Afterpay:

 • Veilig betalen
 • Achteraf betalen
 • Betaal wanneer u het uitkomen (binnen 14 dagen)

Voor meer informatie over Afterpay kunt u kijken op: https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/hoe-werkt-afterpay

Vooruitbetalen

Met vooruitbetalen kunt u na het invoeren van uw bestelling het orderbedrag overmaken op de rekening van Winparts. Deze betaling wordt op werkdagen verwerkt en uw order zal maximaal 24 tot 48 uur na de betaling in behandeling worden genomen. 

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. 
 • Houd rekening met een langere overboektijd, ongeveer een dag.
 • Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging. 

Ons bank- en gironummer kunt u vinden in de bevestigings-email die u ontvangt na het afronden van uw bestelling. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd.

Rabobank nr. NL96 RABO 0103 5737 63 t.n.v. Winparts in Winneweer

Betaling buiten NL: IBAN NL96 RABO 0103 5753 63 / SWIFT: RABONL2U / BIC: RABONL2U

ApplePay

ApplePay is een digitale portomonnee voor betaalkaarten. Exclusief voor Apple apparaten. Hierbij wordt de tokenisatie van ApplePay toegepast voor uiterst veilige betaalomgeving. Doordat de tranacties net zo worden verwerkt als de andere kaarttransacties gaat Winparts direct aan de slag met uw bestelling na het betalen.

Net als iDeal biedt betalen met ApplePay de volgende voordelen: 

 • Heeft u voor 21:00 besteld? Dan wordt uw order direct verwerkt en dus sneller bezorgd.
 • Met ApplePay is uw bestelling direct betaald.

Terug naar Winparts-klantenservice

,