KlantenserviceWat betekent pasgarantie?

Pasgarantie

Wanneer u voertuigspecifieke onderdelen zoekt via uw wagentype en/of kenteken, dan sorteert onze website de onderdelen op toepasbaarheid. De toepasbaarheid wordt gesorteerd met behulp van een professionele database in auto-onderdelen: TecDoc. Dit  systeem wordt onder andere gebruikt door garagebedrijven en professionals, en is via Winparts ook voor u beschikbaar.

Via de onderstaande balk selecteert u eenvoudig uw voertuig, of voert u uw kenteken in. Alles juist ingevoerd? Dan krijgt u pasgarantie: altijd de juiste onderdelen voor uw voertuig!

Doordat u uw auto met precisie heeft geselecteerd, kunnen wij vervolgens uw order controleren.  Om zeker te zijn dat u het juiste onderdeel bestelt, kijken wij extra voor u na – ook op zaken waar het TecDoc-systeem niet volledig controleert. Zo voorkomen we dat u onnodig de bestelde artikelen moet retourneren omdat ze niet passen. Let wel op! Op universeel toepasbare artikelen kunnen wij geen extra controle doen. Deze artikelen zijn niet merk/model-specifiek. 

Waar controleren wij allemaal op?

  • Facelift, bouwjaar van/ tot restricties
  • Uitvoeringen M-techniek/ Sport/ GTi e.d.
  • Vereiste aantallen

Omruilgarantie en retour

Helaas kan het onverhoopt voorkomen dat het onderdeel na bezorging toch niet past. In dat geval bieden wij standaard een gratis omruiling aan binnen een termijn van 30 dagen.
Wel zo prettig!

Wilt u het artikel niet ruilen, maar retour sturen? Ook dat is uiteraard geen probleem. Voor het aanmelden van een retour heeft u 14 dagen de tijd. 

Meer weten over omruiling en retour? Tik dan hier

Nog even de voordelen van de kentekencheck op een rijtje: 

  • Minder foutieve bestellingen
  • Minder service nodig achteraf
  • Minder kosten voor u
  • Meer tevredenheid
  • Snellere reparatie

Heeft u vragen over onze pasgarantie? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers. 

Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden