Van Wezel

Van Wezel Autoparts is een van de grootste leveranciers en fabrikanten van auto carrosserie delen en koeldelen in Europa door een constante focus op kwaliteit en innovatie.

Van Wezel maakt ruim 65 jaar auto onderdelen. Onder de Van Wezel groep vallen de volgende merken:

• Equiparts – Plaatwerk & carrosseriedelen
• Hagus - Autospiegels
• International Radiators – Koelsysteem & Radiateurs
• Van Wezel – Verlichtingsdelen

Van Wezel Autoparts is de specialist voor schade onderdelen ! EQUIPART is het kwaliteitslabel van Van Wezel en krijgt dit mee als het EQUIPART onderdeel gelijkwaardig is aan het origineel. Om dit te kunnen bepalen wordt het uitvoerig getest. ALLEEN onderdelen die EVENWAARDIG aan het origineel zijn worden in het EQUIPART-gamma opgenomen.

Koplamen, achterlichten en Koeldelen van Van Wezel zijn geproduceerd volgens OE specificaties. Van Wezel streeft op alle producten een perfecte pasvorm na die volledig overeen komt met het originele product. Hierdoor zal er nooit een probleem op treden bij de montage van Van Wezel producten.

De klant kan er op vertrouwen dat Van Wezel producten aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen voldoen voor montage en veiligheid. De producten zijn op alle vlakken gelijkwaardig aan originele producten, behalve op de prijs!

Veel Van Wezel producten leveren wij uit eigen voorraad, waardoor de producten doorgaans binnen één dag geleverd worden.


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden