Twinny Load

Als sinds de jaren 80 is Twinny Load uitgegroeid tot de specialist op het gebied van fietsendragers. Twinny load combineert haar ervaring met een eigen productielijn, waardoor de kernwaarden van het bedrijf te allen tijde nagestreefd kunnen worden. De Kernwaarden bestaan uit “Kwaliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid, en veiligheid”. Vooral dat laatste, de veiligheid is de laatste jaren erg belangrijk.

Door het toenemende gewicht van elektrische fietsen moet een fietsendrager tegen een zware taak opgewassen zijn. Gelukkig bewijst Twinny Load al jaren dat ze zeer betrouwbare en solide fietsendragers maken die ook qua design erg aansprekend zijn. Daar Twinny Load kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan blijkt ook aan de uitgebreide aftersales. Zo kun je nog onderdelen krijgen van je fietsendrager van 20 jaar oud.

Naast fietsendragers is Twinny Load ook andere auto accessoires gaan maken, zoals fietsendrager accessoires, trekbanden, binders, maar ook dakdragers, trailerparts, fietshoezen en dakkoffers.

In het algemeen onderscheiden Twinny Load producten zich op de volgende punten:

• Hoge kwaliteit
• Sportief design
• 2 jaar volledige garantie
• Zeer degelijke solide producten (zowel de fietsendragers als dakdragers en dakkoffers)
• Ruim 1 miljoen verkochte fietsendragers

Op dit moment hebben wij de volgende Twinny Load producten in ons assortiment:

Fietsendragers
Fietsendrager onderdelen (ook voor oudere modellen)
Dakdragers
Dakkoffers
Fietshoezen
Aanhanger accessoires

Wij hebben vrijwel alle Twinny Load producten in eigen voorraad. Hierdoor kunnen we de producten vaak binnen één dag leveren.


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden