Sonic

Sonic maakt hoogwaardig automotive gereedschap dat geschikt is voor intensief en professioneel gebruik. Sonic is een Nederlands bedrijf met productie faciliteiten in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Niet voor niets vertrouwen vele garages, race teams en service punten op de kwaliteit van Sonic. Zo is Sonic de officiele leverancier van het gereedschap dat de Volkswagen Audi Group gebruikt in haar werkplaatsen.

Sonic is bekend geworden om haar compleet afgevulde gereedschapskisten en trolleys. Deze compleet gevulde kisten zijn echte kunstwerken. Zo worden de gereedschapskisten vervaardigd uit één stuk metaal. Ze komen standaard met levenslange garantie op alle materialen in de koffer en zijn standaard voorzien van een anti-omval mechanisme. Is één lade open, dan gaan de anderen op slot.

Sonic gereedschapskisten zijn volledig naar eigen wensen in te richten. Voor elke lade zijn verschillende layouts aan gereedschap beschikbaar waardoor elke gewenste combinatie aan gereedschap mogelijk is. De koffer past dus altijd perfect bij uw wensen.


Kortom, koopt u Sonic gereedschap, dan geniet u van de volgende voordelen:

• Gereedschap van de beste kwaliteit
• 3 jaar garantie
• Aanvullende garantie tot maximaal 10 jaar onder voorwaarden van Sonic
• Het meest uitgebreide assortiment aan losse gereedschappen (ook bits en doppen)
• Volledig naar eigen wens samen te stellen gereedschapskisten

Op dit moment hebben we de volgende Sonic gereedschappen in ons assortiment:

Remmengereedschap
Doppensets
Complete gereedschapskisten (gevuld)
Asssteunen
Auto krikken
Momentsleutels
Los gereedschap

Mocht u iets niet kunnen vinden van Sonic, wij kunnen dit vrijwel altijd voor u leveren. Schroom daarom niet om u door ons te laten adviseren.


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden