Meat & Doria

Meat & Doria werd opgericht in 1945. Begin jaren 50 begon men met de productie van de eerste reserveonderdelen voor de carburateur. In 1985 werd DORIA, een bedrijf dat brandstoffilters produceert, opgericht. Vanaf dat moment ontwikkelde het bedrijf zich in twee richtingen: carburatie; reserveonderdelen voor brandstofinjectie; en filtratie; de productie van geavanceerde filters die voldoen aan de vereisten van UNI EN ISO 9001.

Sinds 2010 produceert de Groep EGR-kleppen, creëert nauwe samenwerkingen met Tier 1-leveranciers en autofabrikanten, en consolideert haar activiteiten in verschillende landen door de oprichting van lokale vestigingen.

Dankzij haar ervaring is het bedrijf vandaag de dag actief op de markt met meer dan 25.000 artikelen. Productkwaliteit en technische training leiden de visie van het bedrijf. Om het hoge kwaliteitsniveau van haar producten en een effectieve technische ondersteuning aan de klanten te garanderen, promoot de Groep verschillende opleidingssessies, gehouden door de ingenieurs van het bedrijf, die geavanceerde kennis hebben van de automobielwereld.


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden