International Radiators Plus

Onderdeel van de Van Wezel Autoparts groep. Met meer dan 100 jaar ervaring is het Hexagoon logo van International Radiators wereldwijd bekend geworden. Het logo van International Radiators staat voor hoge kwaliteit radiateurs, kachel radiateurs, airconditioning onderdelen en diverse andere koeldelen voor de automobielindustrie.


In de fabriek in het Midden Oosten – onderdeel van de Unipart group - worden dagelijks duizenden kwaliteit koeldelen voor personenwagens geproduceerd en getest voor International Radiators. Op dit moment worden er ca. 5000 verschillende producten geproduceerd, toepasbaar op tienduizenden personenwagens.


Door het enorme succes in de productie van onderdelen voor de airconditioning in uw auto investeert International Radiators nóg meer tijd in de kwaliteitscontrole en het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct voor de beste prijs.


International Radiators producten onderscheiden zich op de volgende punten:

• Kwaliteit koeldelen
• Matching OE quality tegen een scherpe prijs
• Vrijwel alle producten in Nederlandse voorraad, dus snel geleverd


Op dit moment hebben wij de volgende producten van International Radiators in ons assortiment:

Radiateurs
Airco Condensors
Kachelradiateurs
Intercoolers
Airco compressors


Bij de producten van International Radiators Plus krijgt u een compleet set. Dit betekend dat de montage materialen er bij worden geleverd. Dit zijn materialen zoals o-ringen, schroefjes, rubbers en dopjes. Zo kunt u de producten zorgeloos monteren. Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden