Hapro

VDL Hapro bv bestaat sinds 1982 en is opgericht in Kapelle. Hapro is gespecialiseerd in de productie van zonnebanken en autodakkoffers. Dankzij de inhouse kennis en jarenlange opgebouwde kennis combineert Hapro uitmuntende techniek met een smaakmakend design.

Door het succes in de productie van Dakkoffers is Hapro ook andere auto accessoires gaan produceren, waaronder fietsendragers, dakdragers en dakkoffer accessoires. Eveneens van vergelijkbare kwaliteit. De kwaliteit wordt direct onderstreept door de ANWB, want die beoordeelt de Hapro Atlas fietsendrager twee maal met een keurmerk “beste prijs/kwaliteit”.

Hapro dakkoffers zijn van zeer hoge kwaliteit. Je ziet aan alles dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving, degelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak van de koffers. Zo is er geen enkele dakkoffer die zich zo eenvoudig laat monteren op de dakdragers als de Hapro. Bij de productie worden geavanceerde materialen toegepast waardoor een Hapro dakkoffer een waardevolle investering is voor de toekomst. Een Hapro koffer is gemaakt op duurzaamheid en zal daarmee jarenlang reiscomfort met zich mee brengen.

Kortom, zorgeloos en stijlvol op reis met Hapro producten.

Hapro dakkoffers en fietsendragers onderscheiden zich op de volgende punten:

• Meerdere keren “goed” getest ANWB
• Uiteenlopende designs in verschillende formaten
• Ergonomische ontwerpen
• Fietsendragers voor op de trekhaak of op dak
• Duurzaamheid

Op dit moment hebben we de volgende Hapro producten in ons assortiment:

Dakkoffers
Dakkoffer accessoires en dakkoffer lift
Fietsendragers op trekhaak
Fietsendragers op het dak
Fietsendrager oprijgoten en accessoires

Wij hebben vrijwel alle Hapro producten in eigen voorraad. Hierdoor kunnen we de producten doorgaans binnen één dag leveren.


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden