Ferodo Racing

Ferodo® is een premium remmen-merk en één van de wereldleiders in zowel originele uitrusting als de aftermarket. Het merk blinkt al meer dan 100 jaar uit in toonaangevende technische innovatie. Tegenwoordig staat Ferodo® synoniem voor uitmuntendheid en een voortdurende toewijding aan het ontwikkelen van remoplossingen voor de toekomst, ongeacht of u rijdt of racet!

De divisie FERODO Racing & Motorcycle is gespecialiseerd in de productie van remonderdelen voor raceauto's, high-performance straatauto's, motorfietsen en fietsen.
Innovatieve frictiematerialen worden voortdurend ontwikkeld door de specialisten van het bedrijf in de basis in Mondovì (Italië), waar een prototype en proefproductie-installatie te vinden zijn, samen met 6 dynamometers voor productvalidatie en verfijning.
Alle remblokken van Ferodo worden vervaardigd volgens de hoogste internationale ISO-kwaliteitsnormen en zijn ontworpen om te presteren met een relatief constante wrijvingscoëfficiënt bij een breed temperatuur-, druk- en voertuigsnelheidsbereik, waardoor zowel de remblokken als de schijflevensduur worden geoptimaliseerd.

Ferodo Racing heeft een van de grootste assortimenten remblokvormen in de markt voor race- en performance remblokken. Dit assortiment is verkrijgbaar met verschillende samenstellingen, waarvan de keuze afhangt van de toepassing en de voorkeur van de bestuurder.

Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden