Brink

Brink is één van de wereldmarktleiders op het gebied van trekhaken. Sommige mensen zullen Brink trekhaken misschien nog kennen als Thule trekhaken, waar Brink een aantal jaren onderdeel van is geweest. Brink heeft zelf echter ook al meer dan 100 jaar ervaring in de automotive sector. Er rijden inmiddels al zo’n 25 miljoen auto’s rond met een Brink trekhaak.

Onder het motto Your perfect fit, biedt Brink een perfecte en veilige verbinding tussen uw auto en het materiaal dat u wilt vervoeren. Of het nou om een fietsendrager, caravan of een paardentrailer gaat, dankzij een Brink trekhaak gaat u met een gevoel van gemak en veiligheid op weg.

De trekhaken van Brink worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in eigen beheer. Dit is waarmee Brink zich onderscheidt, het gehele proces is dus in eigen beheer. Van de ontwikkeling van de trekhaak tot de productie in fabrieken in o.a. Nederland en het uitgebreid testen in het eigen test-center van Brink. Elk type trekhaak heeft zijn eigen specificaties, maar premium kwaliteit, veiligheid en innovatie staan bij Brink altijd centraal. 

Elke trekhaak wordt speciaal ontwikkeld per type auto. Voor bijna elk autotype heeft Brink wel een oplossing beschikbaar. Wist u dat Brink zelfs een oplossing heeft voor elektrische en hybride auto’s die niet mogen trekken? Speciaal voor deze auto’s ontwikkelt Brink een fietsendragerhaak.
Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden