Beru

Met meer dan 100 jaar ervaring is BorgWarner Beru internationaal bekend als leverancier van innovatieve oplossingen op het gebied van ontsteking- en diesel koude start technologie. Beru is gespecialiseerd in de productie van alles wat te maken heeft met de ontsteking van de brandstof in de motor van uw auto. Van bougie, gloeibougie tot aan de kabels en de bobine. Miljoenen personenauto’s hebben originele Beru merkproducten onder de motorkap en dat is met een reden.

Duur de jarenlange ervaring van Beru heeft het bedrijf het vertrouwen gewonnen van de autofabrikanten en is daarmee voor veel merken dé keuze voor de eerste montage. Producten die geproduceerd zijn onder de naam Beru genieten dezelfde OE kwaliteit als het origineel. Als je een Beru ontstekingsproduct koopt ben je altijd verzekerd van originele kwaliteit.

Beru levert innovatieve techniek om problemen op te lossen, de montage te vereenvoudigen en de prestaties aanzienlijk te verbeteren. Als je een Beru product koopt, ben je verzekerd van het feit dat het pas weer vervangen dient te worden bij de eerstvolgende voorgeschreven vervangingsinterval.

Beru producten onderscheiden zich op de volgende punten:

• Originele kwaliteit onder het Beru label
• Milieuvriendelijk geproduceerd
• Duurzaam, van servicebeurt tot servicebeurt met vertrouwen op de weg
• Altijd de beste prestaties, ook aan het einde van de levensduur
• In miljoenen auto’s toegepast

Op dit moment hebben wij de volgende Beru producten in ons assortiment:

Bobines
Bougies
Bougiekabels
Gloeibougies
Stroomverdelers en rotors
Lambdasondes
Koelventilatoren


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden