Achterbumper bescherming


De bumpers van de auto raken snel beschadigd. Door het vervoeren van bijvoorbeeld dieren of spullen is een kras al snel gemaakt. Daarom kan achterbumper bescherming een uitkomst zijn. Achterbumper bescherming zorgt er namelijk voor dat de originele bumper in goede staat blijft. Daarnaast zijn bumperbeschermers gemakkelijk te monteren en vervangen. Een effectieve manier om de strakke uitstraling van de auto te behouden! Bij Winparts vindt u bumperbescherming van de merken RGM en Avisa. Vind gemakkelijk de juiste achterbumper beschermer voor uw auto. Vul uw kenteken in of selecteer het automodel op de website, de juiste auto onderdelen zullen vervolgens worden getoond.

1 - 20 van 3197
Sorteer:
  • grid
  • list
RGM
ABS Achterbumper beschermlijst passend voor Volkswagen Tiguan 4x4 4/2016- Zwart

ABS Achterbumper beschermlijst passend voor Volkswagen Tiguan 4x4 4/2016- Zwart

Bescherm uw Volkswagen Tiguan 4x4 4/2016- met de RGM achterbumper beschermer. Uw auto is voorzien van een meegespoten achterbumper/kofferbakbumper. Als u bijvoorbeeld spullen in uw auto laadt dan raakt de bovenkant van de achterbumper snel bekrast. De achterbumper is erg gevoelig voor schade en de kosten voor reparatie en overspuiten zijn hoog.
Hiervoor heeft AutoStyle de ideale oplossing: de RGM achterbumperbeschermer, ook wel een achterbumper beschermlijst genoemd. Dit is een op maat gemaakte beschermer die schade voorkomt op uw achterbumper.
De RGM beschermlijst is gemaakt van duurzaam ABS kunststof waardoor de originele lak niet zal beschadigen. Het is een pasklare beschermlijst die het bovenste deel van uw achterbumper volledig beschermt. De RGM beschermlijsten zijn CNC, laser gestuurd, gesneden om een perfecte pasvorm te garanderen.
Montage:
Deze beschermlijst is precies op maat gemaakt en pasklaar te installeren op de bovenkant van de achterbumper.
De beschermlijst is makkelijk te monteren, installatie duurt ongeveer 10 minuten. Volledige schematische montage instructies worden meegeleverd. De beschermlijst wordt met dubbelzijdige 3M tape bevestigd, wat in dit pakket zit. In sommige gevallen kunnen ook de bestaande bouten of schroeven worden gebruikt om de beschermlijst te bevestigen


RGM
ABS Achterbumper beschermlijst passend voor Volkswagen Caddy III 2004-2015 Zwart

ABS Achterbumper beschermlijst passend voor Volkswagen Caddy III 2004-2015 Zwart

6 reviews

ABS Achterbumper beschermlijst Volkswagen Caddy III 2004-2015 (voor gespoten bumpers) Zwart
Bescherm uw Volkswagen Caddy met de RGM achterbumper beschermlijst. Uw auto is voorzien van een
meegespoten achterbumper. Als u bijvoorbeeld spullen in uw auto laadt dan raakt
de bovenkant van de achterbumper snel bekrast. De achterbumper is erg gevoelig
voor schade en de kosten voor reparatie en overspuiten zijn hoog.
Hiervoor heeft RGM de ideale oplossing: de RGM achterbumper beschermlijst,. Dit
is een op maat gemaakte beschermer die schade voorkomt op uw achterbumper.
De RGM beschermlijst is gemaakt van duurzaam ABS kunststof waardoor de
originele lak niet zal beschadigen. Het is een pasklare beschermlijst die het
bovenste deel van uw achterbumper volledig beschermt. De RGM beschermlijsten
zijn CNC, laser gestuurd, gesneden om een perfecte pasvorm te garanderen.
Montage:
Deze beschermlijst is precies op maat gemaakt en pasklaar te installeren op de
bovenkant van de achterbumper.
De beschermlijst is makkelijk te monteren, installatie duurt ongeveer 10
minuten. Volledige schematische montage instructies worden meegeleverd. De
beschermlijst wordt met dubbelzijdige 3M tape bevestigd, wat in dit pakket zit.
In sommige gevallen kunnen ook de bestaande bouten of schroeven worden gebruikt
om de beschermlijst te bevestigen


RGM
ABS Achterbumper beschermlijst passend voor Toyota Yaris Facelift 2017-2020 Zwart

ABS Achterbumper beschermlijst passend voor Toyota Yaris Facelift 2017-2020 Zwart

ABS Achterbumper beschermlijst passend voor Toyota Yaris Facelift 2017-2020 ZwartBescherm de achterbumper van jouw auto nu met de RGM achterbumperbeschermer!De meeste moderne voertuigen hebben in kleur gespoten achterbumpers, die kwetsbaar zijn voor schade en erg duur zijn om opnieuw te lakken en te repareren. De achterbumperbeschermers van RGM lossen dit probleem op! Deze achterbumper beschermlijsten zijn op maat gemaakt en beschermen het lakwerk tegen schade bij het plaatsen van objecten in de kofferruimte, waardoor mogelijk dure reparaties worden voorkomen!Gefabriceerd:De achterbumperbeschermers zijn gefabriceerd van stevig, duurzaam ABS kunststof en zijn verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Carbonlook, Zilver of Geborsteld aluminiumlook. Ze zijn CNC-getrimd om een perfecte pasvorm te garanderen en worden op hun plaats vastgezet met dubbelzijdige zelfklevende tape. De bumperbeschermers zijn 3D-gevormd en volgen precies de bumper voor een optimale pasvorm.Montage:De achterbumper-beschermlijsten zijn eenvoudig te monteren door middel van dubbelzijdig zelfklevende 3M tape. De installatie duurt ongeveer 10 minuten. Volledige stapsgewijze schematische montage-instructies worden geleverd, samen met een reinigingszakje. In sommige gevallen kunnen ook de bestaande bouten of schroeven worden gebruikt om de beschermlijst te bevestigen. Bekijk ook de YouTube video voor een duidelijke montage-instructie en het verwachte eindresultaat. RGM-achterbumperbeschermers zijn ontworpen om te beschermen en tegelijkertijd stijl toe te voegen. Kenmerken:Een praktische, eenvoudige oplossing om geschaafde en bekraste bumpers te bedekkenVerbergt oude krassen, voorkomt nieuwe en voorkomt dure bumperreparaties! Snelle en eenvoudige DIY-pasvorm met behulp van dubbelzijdige zelfklevende tapeIndividueel op maat gemaakt - gegoten in recyclebaar ABS-plasticVerkrijgbaar in 4 verschillende kleurenZiet eruit als een origineel in de fabriek gemonteerd productOntworpen en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk door RGM


Onderstaande merken leveren ook producten binnen deze categorie.


Laden...
,