Motip 945740 Lakstif Kompact Wit 12 ml

Productnummer: 1399374 Fabrikantcode: 945740 EAN: 8711347921157

€  8,02

Incl. BTW

Bekijk productspecificaties

Op voorraad
Bestellen
veilig betalen
 • 30 dagen gratis ruilen
 • Tevreden of geld terug
 • Klanten geven ons een 8.6/10
 • Snelle levering
 • Snelle levering
 • Klanten geven ons een 8.6/10
 • Tevreden of geld terug
 • Beste prijs garantie
Whatsapp, chat en telefoon:

Direct beschikbaar in de chatwidget

Meer weten?
 • Specificaties
 • Toepasbaarheid
 • Origineel nummers
 • Fabrikant
 • Levertijd
 • PDF
 • Omschrijving

  Motip 945740 Lakstif Kompact Wit 12 ml

  Kwalitatief hoogwaardige auto reparatielak, gebaseerd op de originele autokleur codes. Voor het verfraaien en herstellen van auto onderdelen. MoTip Autoreparatielakken zijn uitermate geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen en krasjes in de carrosserie. Ideaal voor het herstellen van bijvoorbeeld schade door steenslag of de wasstraat.

  1. OEM Kleuren
  2. Hoge kwaliteit
  3. Perfect voor kleine schade of verkleuringen

  Gevarenaanduidingen (CLP):
  - H222-H229 Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting. 
  - H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie. 
  - H336 Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken


  Easily repair minor damage such as scratches on your car wit
  h the MOTIP touch-up pencil. The touch-ups are based on orig
  inal car colours.

  Specificaties
  KleurWit
  BundeltypePen
  Garantie2 jaar
  Inhoud (ml)12

  Liever laten monteren?

  montagekaart

  WinParts verwijst graag u als klant, aan één van onze montage partners door.

  Vind een montagepartner »
 • Toepasbaarheid

  Universeel toepasbaar

  Dit product is een universeel product, dit betekent dat het product geen specifieke toepassing heeft op een automerk en model. Universele producten hebben vaak een slim design, waardoor deze breed ingezet kunnen worden. Doordat ze toepasbaar zijn op de meeste automerken en modellen, zijn ze voordelig in aanschaf.

  Hoe weet ik dat dit product geschikt is voor mijn auto?
  Dit product schaft u naar eigen inzicht aan. Aan de hand van de specificaties van het product kunt u controleren of deze geschikt is voor uw auto. Wilt u een origineel onderdeel vervangen door een universeel product, dan kunnen er eventueel modificaties nodig zijn om het product passend te maken. Om te controleren of dit universele product geschikt is voor uw auto, kunt u de volgende punten controleren:

  • Controleer de specificaties van het product zoals de afmetingen 
  • Controleer de locatie waar u het product wilt plaatsen, past dit? 
  • Raadpleeg, indien aanwezig, de montagehandleiding (PDF)
 • Origineel nummers

  218BMW
  HWACHRYSLER
  PW4CHRYSLER
  PWACHRYSLER
  QWACHRYSLER
  W09CHRYSLER
  EWTCITROËN
  GWBCITROËN
  W23DAIHATSU
  153SAAB
  1425605SCANIA
  9P9PSKODA
  B4B4SKODA
  B9ASKODA
  L102SKODA
  LF9ESKODA
  068TOYOTA
  1111VOLVO
  S98714VOLVO
  P877/00PIAGGIO
  9FFORD USA
  M5418FORD USA
  8007LEXUS
  J14AMC
  AC088CITROËN
  FORD AMERICA 9FFORD USA
  FORD AMERICA M5418FORD USA
 • Fabrikant

  Motip

  Nog geen 60 jaar geleden, ging Wout Post, de oprichter van MOTIP, aan de slag met verf in het schuurtje van zijn vader in Valkenburg, Nederland. Hij wilde graag wat bijverdienen als student en besloot busjes verf te verkopen. Zijn interesse voor verf ontwikkelde zich en hij begon zelf te experimenteren met het mengen van pigmenten. 
  Het zelf mengen van pigmenten ging zo goed dat, naast decoratieve lakken, Post zich ook ging focussen op lakken voor motorvoertuigen. De potjes verf werden ingeruild voor spuitbussen en kleine flesjes. Makkelijk om lakschade aan je auto te herstellen. De naam Post wijzigde naar MOTIP, wat refereert naar de laktipflesjes voor snelle zelfreparaties aan motorvoertuigen. Inmiddels is de verf verkrijgbaar in vrijwel alle originele kleuren van auto’s. Het laksysteem veroverde Europa en MOTIP breidde zich uit met nog meer spuitbussen voor nog meer klussen. Of je nu schade hebt aan je auto, je fiets, je voertuig wil onderhouden of lakken nodig hebt op jouw werkplek, MOTIP heeft de hulpmiddelen.

  Het enige wat jij nodig hebt is dezelfde gedrevenheid als de oprichter van MOTIP om het zelf te doen. Want jij kan die kras weghalen, je velgen er weer als nieuw laten uitzien, de ketting van je fiets smeren en machines onderhouden. 


  Bij Winparts vind je onder andere de volgende MoTip categorieën:


 • Levertijd

  Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is overmorgen in huis

Klanten die dit kochten, kochten ook

Quixx
Quixx DIY Velgen reparatieset
1 review

Quixx velgen reparatieset
De QUIXX velgen-restauratieset biedt de oplossing voor het verwijderen van krassen en voor de reparatie van kleinere beschadigingen aan uw velgen. Door de professionele reparatie incl. reparatielak zien uw velgen er weer zo goed als nieuw uit en leveren zo een bijdrage aan het waardebehoud van uw voertuig.Het reparatiemiddel bindt zich harmonieus en duurzaam met het aluminium van de velgen. 
Dankzij de speciale QUIXX "Liquid Aluminium Technology" (LAT) kunnen de beschadigde velgen optisch en permanent worden hersteld door de beschadigde plekken op te vullen.
De vorm van de velg kan perfect worden gemodelleerd tijdens het gebruik. Tot slot wordt het behandelde gebied gelakt met de bijgeleverde zilveren velgenlak.

Repareert lichte tot middelzware krassen en schrammen op beschadigde aluminium velgen
Snelle reparatie in professionele kwaliteit
Zorgt ervoor dat uw auto zijn waarde behoudt
Bespaart dure reparaties of vervanging van de aluminium velgen
Uitstekende resultaten door LAT (Liquid Aluminium Technology)
All-inclusive kit: bevat alles wat u nodig hebt voor het gebruik

Gebruiksaanwijzing:

Reinig eerst de velg grondig met een velgenreiniger en verwijder remstof, vuil, was, poetsmiddelen, etc. Verwijder eventuele losse lak en uitstekend aluminium rondom het te repareren gebied. Breng voorzichtig tape aan als bescherming om schuurplekken op de onbeschadigde delen in de buurt van het beschadigde gebied te voorkomen.
Behandel het beschadigde gebied voorzichtig tot een gladde afwerking met het schuurpapier (grijs, korrel 600) dat rond het schuurblok is gewikkeld. Reinig vervolgens de behandelde gebieden met zeepsop en droog ze grondig af.
Breng een geschikte hoeveelheid plamuur aan op of in het beschadigde gebied en modelleer de plamuur met uw vingers en de zijkant van het mes in de vorm van de rand.
Na uitharding (duurt ca. 2 uur) de plamuur met schuurpapier (korrel 100) gladstrijken tot de contour van het reparatiegebied perfect aansluit op de rand. Daarna met een beetje water nat schuren met het grijze schuurpapier (korrel 600) om het oppervlak van het gerepareerde gebied glad te maken, klaar voor de verf. Was de velg nogmaals met warm zeepsop en spoel grondig af met schoon water om alle resten te verwijderen. Droog de velg goed af
Breng met een kwast een kleine hoeveelheid verf in meerdere dunne lagen aan op het te repareren gebied. Veeg overtollige verf zo snel mogelijk weg met bijvoorbeeld keukenpapier. Laat de verf ongeveer 2 tot 3 uur drogen. Schuur vervolgens het gelakte gebied voorzichtig nat met het meegeleverde schuurpapier (grijs, korrel 600).
Kleine krasjes en beschadigingen: Voordat u met de reparatie begint, moet u de velg grondig reinigen en vervolgens het beschadigde gebied voorzichtig behandelen met het schuurpapier dat om het schuurblok is gewikkeld (grijs, korrel 600). Behandel dan alleen het gerepareerde gebied met de retoucheerpen

Gevarenaanduidingen (CLP):
- H225 Licht ontvlambare vloeistof en damp
- H315 Veroorzaakt huidirritatie
- H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken
- H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie
- H336 Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken
- H412 Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Quixx DIY Velgen reparatieset

Bestellen
veilig betalen
Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden