Top 9 dakkoffers - Wat is een goede dakkoffer?

20 Juni 2023
Top 9 dakkoffers - Wat is een goede dakkoffer?

Als u van plan bent om op reis te gaan met de auto en u maakt zich zorgen over de beperkte bagageruimte, dan kunnen dakkoffers de uitkomst bieden. In deze blog hebben we de beste dakkoffers geselecteerd en beoordeeld. Of u nu op zoek bent naar een dakkoffer voor dagelijks gebruik, een geschikte optie voor wintersport of een ruime en veilige keuze voor het hele gezin, u vindt het hier. Lees verder om onze top 9 beste dakkoffers te ontdekken en zorg ervoor dat u klaar bent voor uw volgende reis avontuur.

Snel navigeren naar een specifieke dakkoffer? Klik dan op een van de volgende links:

Top 9 Winparts dakkoffers

Als u van plan bent om op reis te gaan met de auto en u maakt zich zorgen over de beperkte bagageruimte, dan kunnen dakkoffers de uitkomst bieden. In deze blog hebben we de beste dakkoffers geselecteerd en beoordeeld. Of u nu op zoek bent naar een dakkoffer voor dagelijks gebruik, een geschikte optie voor wintersport of een ruime en veilige keuze voor het hele gezin, u vindt het hier. Lees verder om onze top 9 beste dakkoffers te ontdekken en zorg ervoor dat u klaar bent voor uw volgende reis avontuur.

1. G3 Arjes 320 

De  G3 Arjes 320 is dé oplossing voor wie weinig laadruimte heeft in zijn auto. Met een inhoud van 240 liter kan deze dakkoffer tot wel 50 kg dragen. Het compacte formaat van deze G3 dakkoffer maakt hem uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Let wel op, deze koffer is niet geschikt voor het vervoeren van ski’s of snowboards. 

Het monteren van de G3 Arjes 320 is zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde montageset. Deze montageset is geschikt voor  dakdragers met een maximale breedte van 60 mm. Beschikt u over bredere dakdragers? Dan kunt u het G3 Rapid Fix set mee bestellen. Hiermee kunt u de koffer monteren op dakdragers die maximaal 90 mm breed zijn.

G3 Arjes 320 zwart dakkoffer

2. G3 Reef 580 mat zwart metallic

Deze prachtig gestroomlijnde  G3 Reef 580 metallic zwarte dakkoffer is niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch. Het is dan ook geen wonder dat dit model zo’n groot succes is. De Reef 580 mat zwart metallic is, zoals de naam al doet vermoeden, alleen verkrijgbaar in een zwart metallic kleur. Met maar liefst 460 liter inhoud en een laadvermogen van 75 kg, biedt deze zeer ruime dakkoffer genoeg ruimte voor al uw bagage. 

De G3 Reef 580 wordt geleverd met het Rapid Fix montageset. Zo kan de dakkoffer eenvoudig worden gemonteerd op wingbar dakdragers met een maximale breedte van 90 mm. Zo weet u zeker dat de dakkoffer stevig en veilig op uw auto is bevestigd.

G3 Reef 580 mat zwart metallic dakkoffer

3. Twinny Load TBX 470 L

De  TBX 470 L dakkoffer van Twinny Load biedt een volume van 470 liter en een maximaal laadvermogen van 75 kg. Dit product is ideaal voor consumenten die op zoek zijn naar een functionele en kwalitatieve dakkoffer in het middensegment. Het ontwerp van de dakkoffer is aerodynamisch, waardoor het rijden soepel verloopt en het brandstofverbruik nauwelijks wordt beïnvloed. 

De hoogwaardige afwerking van de Twinny Load dakkoffer beschermt tegen krassen en UV-licht. Het U-bolt bevestigingssysteem en de twee meegeleverde spanbanden zorgen voor een veilige en stevige bevestiging. Kortom, de TBX 470 L dakkoffer van Twinny Load is een uitstekende optie die voldoet aan de eisen van elke consument!

Twinny Load TBX 470 L dakkoffer

4. G3 Spark 320 mat zwart metallic

De  G3 Spark 320 mat zwart metallic dakkoffer is een schitterende metallic zwarte toevoeging voor uw auto. Het gestroomlijnde en praktische design is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. De compacte koffer heeft een inhoud van 240 liter en kan maximaal 50 kg dragen. Perfect voor wanneer er te weinig opbergruimte in de kofferbak is. Ondanks het ruime formaat weegt de Spark 320 dakkoffer slechts 10 kg. Echter, let op dat ski’s en snowboards niet in deze koffer passen. Voor uw wintersportuitrusting raden wij de G3 Spark 420 of G3 Spark 480 aan. 

De G3 Spark 320 is gecertificeerd door TÜV, wat betekent dat het product voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Ook voldoet de dakkoffer aan de City Crash-norm. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de dakkoffer een veilig en betrouwbaar product is. De dakkoffer wordt geleverd met een Rapid Fix montageset. Zo kunt u de koffer monteren op dakdragers van maximaal 90 mm breed.

G3 Spark 320 mat zwart metallic

Banner dakkoffer

5. G3 Spark 480 mat zwart metallic

De zwarte metallic  G3 Spark 480 dakkoffer is een aantrekkelijke, gestroomlijnde koffer die direct na aanschaf gebruikt kan worden. Deze praktische koffer heeft een capaciteit van 390 liter en een maximaal draagvermogen van 75 kg. Dankzij de lengte is de koffer bijzonder geschikt om mee te nemen op skireis. In de Spark 480 passen gemakkelijk ski’s en snowboards.

De G3 Spark koffer is gecertificeerd door TÜV, wat betekent dat het voldoet aan alle veiligheidseisen die worden gesteld aan dit type product. De koffer voldoet ook aan de City Crash-norm, wat betekent dat u kunt rekenen op extra veiligheid. De G3 Spark wordt geleverd met Rapid Fixing montageset. Zo kunt u de dakkoffer eenvoudig bevestigen aan dakdragers die maximaal 90 mm breed zijn. Dit geldt ook voor wingbar dakdragers. Met deze Spark 480 kunt u veilig, betrouwbaar en comfortabel op pad.

G3 Spark 480 mat zwart metallic dakkoffer

6. Hapro Traxer 6.6 Anthracite

De  Hapro Traxer 6.6 dakkoffer is de perfecte partner voor al uw avonturen met het gezin. Deze dakkoffer heeft een enorme capaciteit van 410 liter en een draagvermogen van 75 kg. Met een gewicht van slechts 18 kg is de Hapro Traxer ook nog eens licht in gewicht. De dakkoffer is stijlvol en gemaakt van duurzame materialen voor langdurig gebruik. 

De dakkoffer beschikt over het Premium-Fit bevestigingssysteem waarmee u eenvoudig en snel de koffer kunt monteren en demonteren. Bovendien is de Traxer 6.6 TÜV en ISO 11154 gecertificeerd. Dit houdt in dat de dakkoffer voldoet aan de aller strengste veiligheids- en kwaliteitseisen die van toepassing zijn. De Hapro Traxer 6.6 is het bewijs dat een veilige koffer er ook nog mooi uit kan zien!

Hapro Traxer 6.6 Anthracite dakkoffer

7. Hapro Traxer 8.6 Anthracite

De  Hapro Traxer 8.6 is de ultieme dakkoffer voor al uw reizen. Deze moderne en fraaie dakkoffer heeft een inhoud van 530 liter en een draagvermogen van 75 kg. Of u nu op zoek bent naar ruimte voor het hele gezin of naar een oplossing voor uw wintersportuitrusting, de Hapro Traxer 8.6 is de perfecte oplossing. 

Met het meegeleverde Premium Fit bevestigingssysteem kunt u eenvoudig de dakkoffer op het dak monteren. Het systeem past op de meest gangbare dakdragers, maar zorg ervoor dat de breedte maximaal 95 mm is en maximaal 38 mm hoog. De speciale grijpklauwen en klemmen met ratelmomenten zorgen ervoor dat u precies weet wanneer de klemmen stevig genoeg zijn aangedraaid. Kies voor de Hapro Traxer 8.6 Anthracite en ervaar de perfecte mix van stijl, veiligheid en functionaliteit.

Hapro Traxer 8.6 Anthracite

8. G3 Arjes 480 zwart

De  G3 Arjes 480 dakkoffer is een perfecte oplossing voor iedereen die krap zit met de bagageruimte in hun auto. Met een inhoud van 390 liter en een laadvermogen van 75 kg, biedt deze dakkoffer ruimte voor alles wat u nodig heeft op uw reis. Het formaat van de G3 Arjes 480 is uitermate geschikt voor het vervoeren van ski’s en snowboards. 

De G3 Arjes is TÜV gecertificeerd en voldoet aan de veiligheidsnormen, inclusief de City Crash-norm. U kunt er dus van op aan dat het een veilige en betrouwbare dakkoffer is. De standaard meegeleverde U-beugel montageset past op dakdragers met een breedte van maximaal 66 mm. Voor bredere dakdragers kunt u de G3 Rapid Fix set kopen, waarmee u de koffer kunt monteren op dakdragers van maximaal 90 mm breed. 

De G3 Arjes 480 is de perfecte dakkoffer als u op zoek bent naar extra opbergruimte voor uw auto. Bestel hem nu!

G3 Arjes 480 zwart dakkoffer

9. G3 Bicube 400+ (slim design)

De  Bicube 400+ is een fraaie, gestroomlijnde dakkoffer met een sportieve uitstraling en veel opbergruimte. Deze dakkoffer van G3 is de ideale reisgenoot voor iedere vakantie of avontuurlijke trip. Het slimme ontwerp maakt het mogelijk om de deksel te verwijderen en deze netjes op te bergen in de onderzijde van de koffer, zodat hij weinig ruimte inneemt wanneer hij niet wordt gebruikt. 
Met maar liefst 360 liter aan opbergruimte biedt de G3 Bicube 400+ genoeg plek voor al uw bagage. Ook biedt deze dakkoffer maximale veiligheid dankzij zijn TÜV certificering en voldoet hij aan de City Crash-norm. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en veilige dakkoffer. 

De G3 Bicube 400+ wordt geleverd met het  Standaard U-Bolt set. Hiermee kunt u de dakkoffer gemakkelijk monteren op dakdragers tot maximaal 60 mm breed. Voor bredere dakdragers tot 90 mm kunt u de Rapid Fix montageset mee bestellen. Zo kunt u zorgeloos en veilig op reis met de G3 Bicube 400+.

G3 Bicube 400+ (slim design)

Nog vragen? Neem contact op via [email protected] of bel naar 085 070 5200

Als eerst op de hoogte zijn van exclusieve aanbiedingen, kortingen en winacties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling. 

Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden