Personenwagen
Autobanden

Zoek onderdelen op kenteken

Voer uw kenteken in

Selecteer de kenmerken van uw banden:

Betaalopties

Onze tips

BesteBuy
Winprice
Winprice Winter Pakket de luxe
3 reviews

Winprice Winter Pakket 
Dit Winprice winterpakket is een 5-delig pakket om goed de winter door te komen. De Pingi auto ontvochtiger zorgt ervoor dat uw ruiten niet beslaan. Deze ontvochtiger trekt alsware het vocht uit de omgegving aan en slaat deze op. Met de ijskrabber kunt u eenvoudig ruiten krabben. Geen zin in ruiten krabben? Dan kunt u ook gebruik maken van de ruitontdooier uit dit pakket. Spray over uw bevroren voorruit en de ruit zal ontdooien. Daarnaast voorkomt de ruitontdooier ervoor dat uw ruit opnieuw bevriest. Met het bijgeleverde slotontdooier, ontdooit u eenvoudig uw autosloten. Daarnaast wordt voorkomen dat ze weer opnieuw bevriezen. Als laatst zit er in dit complete winterpakket nog een 5 liter flacon ruitensproeiervloeistof. Deze ruitenwisservloeistof gaat maar liefst tot -15 graden. Met deze set mag de winter komen, een goede voorbereiding hoeft niet duur te zijn, dat bewijst deze voordelige winterset!
Inhoud:

Pingi Auto-ontvochtiger 300 gram
Winprice ijskrabber
Winprice 5L ruitensproeiervloeistof -15
Ruitontdooier 500ml
Slotontdooier 50ml

Let op: dit product bevat schadelijke stoffen. Raadpleeg de PDF met alle veiligheidsinformatie.
Gevarenaanduidingen (CLP) :  
- H225 Licht ontvlambare vloeistof en damp
- H226 Ontvlambare vloeistof en damp
- H302 Schadelijk bij inslikken
- H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie
- H336 Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken

Winprice Winter Pakket de luxe

Continental
Continental Ts-870 185/65 R15 88T

Continental fabriceert en ontwikkeld sinds 1898 autobanden en is sinds 1952 actief in de winterbanden markt. Continental verwerkt het ruwe rubber tot sterk verschillende eindproducten en compounds. Er is geen bandenleverancier die zoveel verschillende compounds toepast in haar bandenassortiment. Naast verschil in compound is Continental al jaren koploper in het profiel ontwerp van haar banden. Of het nu gaat om de ultieme grip tijdens een snelle tocht door de bergen of tijdens de wintersport vakantie, u bent altijd verzekerd van het beste contact met de weg.
Uitleg bandenlabels
Grip label: Dit label laat zien hoe efficiënt een voertuig kan remmen op een nat wegdek. Hierbij heeft het label A de hoogste veiligheid en de kortste remweg. E heeft hierbij een lagere veiligheid en een langere remweg
Geluidsproductie in dB: Dit label geeft het externe rolgeluid in decibel aan, de geluidsclassificering wordt aangegeven in de letters A, B of C.
Energielabel: Het energielabel is ingedeeld op basis van brandstofefficiëntie. Deze is verdeeld in 5 klassen: A tot E. Hierbij verbruikt klasse A 0,1 liter minder dan een band met de klasse B per 100 kilometer. 
Snelheidsindex: Dit label geeft de maximale snelheid wat mag worden gereden met de band aan. Hiervoor houdt u de maximale snelheid aan dat bij uw auto is opgegeven.
Sneeuwlogo: Dit label toont aan of de banden geschikt zijn voor met ijs en sneeuw bedekt wegdek. Deze banden zijn enkel geschikt bij winterse omstandigheden. Het gebruik van winterbanden in minder strenge weersomstandigheden kan leiden tot slechtere prestaties (grip, wegligging en slijtage). 
Brandstofverbruik & veiligheid
Hoewel de banden zijn voorzien van de juiste labels zoals het griplabel en het energielabel, willen wij benadrukken dat het brandstofverbruik en de verkeersveiligheid met name neerkomt op het rijgedrag van de bestuurder. Het brandstofverbruik van de auto kan aanzienlijk worden verminderd door ecologisch verantwoord te rijden. De bandenspanning zal regelmatig gecontroleerd moeten worden om brandstofefficiëntie en grip op een nat wegdek te optimaliseren. Wat betreft de verkeersveiligheid is het van belang om u altijd te houden aan de aangegeven snelheid en de volgafstanden strikt in acht te nemen.

Continental Ts-870 185/65 R15 88T

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden

Weekaanbieding

39,99
Motorolie Eurol Syntence 5W30 C3 5L

Motorolie Eurol Syntence 5W30 C3 5L
Motorolie Eurol Syntence 5W30 C3 5L Eurol Syntence 5W-30 is een volsynthetische olie...

Meer informatie

Populaire productgroepen

,